Priprema:
U podmazanom tiganju sa debelim dnom zapecite svaki karabatak sa strane gde je kožica.
Odlijte suvišnu masnoću pa ispržite seckanu slaninu.
U pleh ili pekač sipajte slaninu i masnoću, dodajte oljušten krompir, seckan luk i pečurke.
Složite karabatke tako da kožica bude okrenuta na gore.
Naspite vodu sa kockom za pileću supu da piletina ogrezne, a kožica ostane suva.
Poklopite ili stavite foliju preko pleha. Pecite dok krompir ne bude gotov.
Ako bude ostalo previše soka od pečenja, prespite ga u šerpicu i kuvajte na tihoj vatri da uvri do željene gustine.
Recept: Kuvarica Kika
Izvor: Lepa&Srećna
JELA SA PILETINOM
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka