- Sastojci:
- 600 gr pilećeg belog mesa
- 120 gr sira trapista
- 80 gr suvog vrata
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica bibera
- 2 kašike ulja
Piletina sa suvim vratom se priprema brzo i lako. Pileće belo meso isecite na šnicle posolite ga i pobiberite. Sir isecite na tanke kriške a vrat na tanke listove.
Na malo zagrejanog ulja stavite da pržite meso, piletina se peče kratko samo da promeni boju. Okrenite piletinu, preko gotove strane složite kriške sira i vrat koji ste samo provukli kroz vruće ulje u istom tiganju i ostavite da se piletina ispeče i sa druge strane.
Dok se piletina peče, sir će se rastopiti i povezati piletinu sa suvim vratom. Jelo je vrlo sočno i bogato ukusima, možete ga poslužiti sa salatom i prilogom po želji.
Izvor: Erecepti
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka