Sastojci:

  • 500 g ćurećih šnicli
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 kašike ulja
  • 2 praziluka
  • 500 g šampinjona
  • 1/8 l supe
  • 3 kašike sojinog sosa, biber
  • 250 g paradajza
  • 2 kašike sitnog sira
  • 1 veza peršuna

PROČITAJTE JOŠ: Musaka od ribanca sa ćuretinom i rezancima

Priprema:

Sitno iseći luk, izrezati šnicle na kocke. Propržiti ćureće meso. Dodati i propržiti luk. Praziluk iseći na kolutove.

PROČITAJTE JOŠ: Ćureći gulaš s karijem

Prvo dodati šampinjone, a potom praziluk, pa sve propržiti. Naliti supu i začiniti. Kuvati 10 minuta. Iseći paradajz na kriške, pa ga dodati mesu. Umešati sitni sir. Na kraju posuti iseckanim peršunom.

Izvor: CDM