Sastojci:
- 500 g ćurećih šnicli
- 2 glavice crnog luka
- 2 kašike ulja
- 2 praziluka
- 500 g šampinjona
- 1/8 l supe
- 3 kašike sojinog sosa, biber
- 250 g paradajza
- 2 kašike sitnog sira
- 1 veza peršuna
PROČITAJTE JOŠ: Musaka od ribanca sa ćuretinom i rezancima
Priprema:
Sitno iseći luk, izrezati šnicle na kocke. Propržiti ćureće meso. Dodati i propržiti luk. Praziluk iseći na kolutove.
PROČITAJTE JOŠ: Ćureći gulaš s karijem
Prvo dodati šampinjone, a potom praziluk, pa sve propržiti. Naliti supu i začiniti. Kuvati 10 minuta. Iseći paradajz na kriške, pa ga dodati mesu. Umešati sitni sir. Na kraju posuti iseckanim peršunom.
Izvor: CDM
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.