- Sastojci:
- Za fil
- 100 g mlevenih oraha
- 50 g šećera
- 30 ml ruma
- 60 ml mleka
- Za glazuru
- 100 g čokolade za kuvanje
Priprema:
Iseći urme po duzini i izvaditi koštice.
U šerpu staviti mleko, šećer, orahe i rum i kuvati dok se ne zgusne.
Nadevati urme ovim filom.
Čokoladu otopiti sa margarinom i uljem. Svaku urmu nabosti na čačkalicu i umočiti u čokoladnu glazuru.
Dekorisati po želji.
Izvor: Kuhari
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka