• Za kore: 
  • 500 g integralnog keksa 
  • 200 ml vode 
  • kruškovac
  • Za fil: 
  • 900 ml mleka 
  • 200 gr šećera 
  • 3 kesice vanilin-šećera
  • 3 kesice praška za puding sa ukusom vanile 
  • 250 g putera 
  • Za beli fil: 
  • 700 ml šlaga 
  • I još:
  • po želji voće - banane, kivi, jagode 

Skuvajte fil od svih sastojaka osim putera.

Umutite puter, pa kad se fil prohladi, spojite ih u krem. Prokuvajte vodu, dodajte kruškovac i ohladite, u to umačite keks i slažite ga u tepsiju.

Prvu polovinu krema namažite na keks, voće isecite i isproskajte sokom od limuna i poređajte na fil.

Ulupajte šlag i polovinu namažite na voće.

Poređajte opet red keksa, pa fil, voće i na kraju šlag. 

Izvor: Lisa