- Sastojci:
- pakovanje šampinjona
- 1/2 glavice luka
- 1/4 praziluka
- 1 šolja mlevenog paradajza
- kore za pitu
- so
- biber
- mešavina začina
- origano
- voda
Luk, praziluk i pečurke sitno iseckati.
U keramički ili teflonski tiganj sipati šolju mlevenog paradajza i na njemu prodinstati luk, praziluk i pečurke, dodati so i začine po ukusu.
Kore iseći na 3 duže trake, i redjati jednu na drugu, a izmedju premazati vodom, kečapom ili mlevenim paradajzom.
Treću koru premazati pripremljenom smesom i saviti u trougao.
Trouglove slagati na papir za pečenje u djuvečaru.
Peći dok ne porumeni na 200 stepeni.
Kada je pečeno, prekriti vlažnom krpom da odmekani.
Izvor: Posna jela
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.