Sastojci:

  • 2 lepinje
  • 250 g sira
  • 50 g suvog mesa
  • glavica crvenog luka
  • ½ dl mlijeka
  • suvi začin, voda, so

Priprema:

Lepinje rprerežite na dve polovine, po debljini. U decilitar prokuvane vode dodajte kašiku začina. Vruću smesu vode i vegete nanesite na svaku polovinu lepinje kako bi omekšale. U posudu stavite sir, iseckano suvo meso, sitno iseckan luk i mleko. Posolite. Sve dobro izmešajte. Dobijenu masu podelite na 4 dela, a potom namažite polovine lepinja. Namazane polovine lepinja poredajte u nauljenu tepsiju. Pecite 5 minuta na 150ºC. 

Recepti Biljane Janković bili su među najlepšima u  Lisinoj akciji "Moj lični kuvar" u 2013. godini.

Biljana Janković doživljava vreme u kuhinji kao ono u kojem izražava svoju kreativnost i što je čini srećnom. Trudi se da koriti zdrave namirnice i manje kalorične sastojke, a inspiraciju pronalazi čitajući recepte francuske, kineske i turske kuhinje.