Nakon višemesečnih spekulacija, popularna pevačica potvrdila je da se rastaje od turskog pevača Mustafe Sandala, piše Glossy.

Nakon četrnaest godina srećne ljubavi i deset godina braka, ponosni roditelji malenih Jamana (10) i Javuza (6) doneli su tešku odlulu. 

PROČITAJTE JOŠ: BOGATSTVO I SLAVA NE DONOSE SREĆU: Emina Jahović se napokon oglasila posle priča o razvodu (FOTO)

Mustafa Sandal i EminaJahović se, ipak, razvode, a tu vest zvanično je saopštila svojim obožavaocima sama pevačica

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila svoju izjavu na srpskom, turskom i engleskom jeziku, kao opis njihove zajedničke fotografije iz dana sreće.

- Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo - napisala je Emina. 

Kliknite OVDE da pročitate razlog zašto se Emina razvodi od Mustafe!


Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 17. Јан 2018. у 4:16 PST

PageBreak

Ona se osvrnula i na to da njoj i njenom suprugu nije bilo lako da preseku i odluče se za ovakav korak.

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ POKAZALA KAKVA JE DOMAĆICA: evo kakav je kolač spremila popularna pevačica (VIDEO)

- Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene - istakla je Emina.

Novopazarska lepotica naglasila je da je ovo prvi i, zapravo, jedini put da će na ovakav način - javno - govoriti o svojoj intimi. 

- Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja - zaključila je Emina.


Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 15. Феб 2018. у 3:20 PST

Izvor: Glossy