Od kako su istovremeno slobodni što se tiče uloga u serijama, turski glumačko-bračni par Halit Ergenč, nezaboravni sultan Sulejman, i Berguzar Korel, prelepa Šeherazada iz "1001 noći", uživaju u raznim stvarima za koje inače nemaju vremena.

Tako je ona sredinom 2015. otvorila svoju kafe-poslastičarnicu, tokom jula i avgusta u nekoliko navrata boravili su u Londonu zajedno sa sinčićem Alijem.

VIŠE: Šta kuva prelepa Šeherezada: Sulejmanova žena Berguzar otkriva recepte i svoju novu profesiju

Oboje se vredno pripremaju za snimanje albuma.

A Berguzar se poigrala i za jedan časopis snimila seriju fotografija stilizovana poput dama iz šest različitih epoha, a sada su, evo, krenuli u školu argentinskog tanga.

Posted by Halit Ergenc fans PASSIONATED on Saturday, January 9, 2016

Fotografije sa časova objavili su na društvenim mrežama, pa se vidi da svako od njih ima svog učitelja ali i da spremaju strasnu numeru.

VIŠE: Ovo nije turska serija: Šeherezada i Sulejman Veličanstveni služe kafu i kolače (FOTO)

Mnogi kažu da je to posvećeno brojnim fanovima iz Južne Amerike gde serija "1001 noć" obara rekorde gledanosti. Tako su u Istanbul već počeli da pristižu njihovi obožavaoci iz Čilea, Argentine, Brazila i Meksika, a južnoameričke TV mreže snimija reportaže o njima. 

Posted by Halit Ergenc fans PASSIONATED on Monday, January 11, 2016

Neki pak tabloidi smatraju i da je to odgovoro nevernim Tomama koji su pre pet-šest godina smatrali da će se njihova veza završiti ubrzo po snimanju serije koja ih je proslvaila kao Onura i Šeherezadu, jer to nije bilo prvi put da se nestašni Halit zaljubi u partnerku. Tako je, podsećaju, 2004. na snimanju serije "Zerda" bio u vezi sa lepom Edže Uslu, koju upravo gledamo kao Ebru u "Crnoj ruži". Veza se raspala kad su se kamere ugasile. 

Posted by Halit Ergenc fans PASSIONATED on Monday, January 4, 2016

No sada je već sasvim jasno da su Halit i Berguzar srodne duše, da su im zajednička mnoga interesovanja i da je njihova veza zaista ispunjena i trajna.

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa