Indija ima jedanaest biblioteka palminog lišća. Nalaze se i na Šri Lanki, u Brazilu...

U njima se čuvaju milioni palminih listova, a posebno obučeni sveštenici čitaju ljudske sudbine koje su na njima ispisane. Na posebnim listovima zapisane su i prošlost i budućnost miliona osoba.

PROČITAJTE JOŠ: Zavirite u prošlost i budućnost uz pomoć godine vašeg rođenja

Prvu palminu biblioteku napravila su sedmorica svetih mudraca pre 3000 godina. Imali su jedinstvenu sposobnost viđenja paralelnih života - prošlosti ili budućnosti. Svako može da ode i dobije informacije o svojoj sudbini, pronaći će njegov list.

Na sušenim listovima palmi ispisane su životne priče ljudi koji će jednom doći u biblioteku u želji da im pročitaju njihovu sudbinu, kao i podaci o njihovom partneru, deci, poslu, roditeljima, braći i sestrama, događajima, bolestima, karmi...

Moguće je pitati sve što se želi, čak i ono što se odnosi na sudbine drugih osoba. Vaša identifikacija se vrši putem datuma rođenja i otiska palca - desnog za muškarce, levog za žene.

Palmini listovi su pravougaonog oblika, povezani u snopove od 36 komada, jer se veruje da duše uvek inkarniraju u tolikom broju. Jedan palmin list može trajati 350 - 700 godina. S vremenom je napravljeno više kopija, tako da se u svakoj palminoj biblioteci nalazi vaš list.

Podatke sa lista čitaju posebno obučeni sveštenici i oni se nazivaju „čitači". Veština čitanja uči se 10 godina i prenosi sa oca na najstarijeg sina. Pre svakog čitanja čitač meditira i na taj način povezuje sa Akasha istorijom (znanjem sveta) od kojeg dobija informacije.

Prvo vam čitaju horoskop i položaj planeta. Potom, nakon opštih informacija, čitaju se različita poglavlja, ukupno dvanaest. Sve što će se dešavati u vašoj budućnosti do trenutka smrti iznosi se objedinjeno u razdobljima od dve do pet godina. Na početku je potrebno da napomenete da vam ne čitaju ono što ne želite da čujete (datum smrti, bolesti...). Pročitaće vam se samo ono što želite.

Čitač intuitivno iz biblioteke uzima snop u kojem se nalazi palmin list osobe kojoj se čita. Potvrdu da je izvukao pravi list dobija čitanjem imena roditelja, dece, zanimanja... I ukoliko se napisani podaci poklapaju sa podacima i proživljenim činjenicama osobe, počinje se čitanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Zapisani su podaci iz četiri prethodna života.

Od trenutka kada sam čula za palmine biblioteke, želela sam da odem tamo. Imala sam mnogo životnih izazova. Ovaj je bio jedan od najvećih. Da li sam dovoljna hrabra da saznam šta me čeka? Da li smem ići - ispred života? Da! Mogu! Smem! Želim! Bio mi je potreban samo put. Došlo je vreme i za njega.

Krajem septembra 2013. svoju sudbinu saznala sam na Šri Lanki. U zakazanom terminu otišla sam u palminu biblioteku u Kolombu. Rekla sam svoj datum rođenja i dala otisak levog palca. Zakazali su mi čitanje za dva dana.

PROČITAJTE JOŠ: Koja su najtraženija zanimanja budućnosti

Sve što mi je čitač zapisa sa palminog lista rekao o prošlosti i sadašnjosti bilo je iznenađujuće tačno. Ostala sam bez reči kada je počeo čitanje osnovnih podataka o mom životu: "Otac Dobrivoje i majka Zorka vaši su roditelji, a vi se zovete - Vesna. Dolazite iz poštovane, hrišćanske porodice, najstarije ste dete i završili ste medicinu. Rođeni ste da budete mudri i puni znanja.

Imate jedno dete, sina, koji živi odvojeno, u drugoj zemlji i trenutno ne može da se bavi svojom profesijom, zbog planetarnog aspekta. Okruženi ste dobrim saradnicima koji vam pomažu. Do kraja života bićete poštovani. Sve sami stvarate i nikada nećete misliti da nešto ne možete da uradite. Predstoji vam srećan, uspešan i zadovoljan život u svim njegovim aspektima..."

Dalje je nastavio čitanje o prošlim životima. Nakon čitanja imala sam osećaj utemeljenja sopstvenog života i neke nove snage, lakoće življenja i postojanja. Ovo iskustvo me je osnažilo i inspirisalo kao ništa dosad. Preispitala sam svoje životne ciljeve i prioritete osećajući sreću i zadovoljstvo. Donela sam nove odluke.

Nastavak moje životne avanture jako je lep. Verujem u nju u potpunosti. Pisaću vam jednog dana ponovo o ovome. Verujem da ću i ja potvrditi istinitost zapisanog, kao i svi drugi posetioci palminih biblioteka širom sveta. Nikada se nije dogodilo da se pročitano nije ostvarilo. Verujem u to!

Tekst: Vesna Danilovac

Izvor: Lovesensa