Ima li išta gore u braku ili vezi od  izdaje?

Prevareni ljudi uglavnom to veoma teško podnose, premda su im znakovi često sve vreme bili pred očima. Šta je do prevare dovelo, individualna je stvar, ali jedno je sigurno - retko koji preljubnik će priznati da je pogrešio, već će se koristiti opravdanjima kako bi umanjio svoju krivicu ili je čak prebacio na prevarenu ženu.

Ovo je 6 najčešćih pokušaja opravdavanja prevare od strane manipulatora švalera:

1. Ništa nije značilo

Ako mu već ništa nije značilo to što vas je prevario, zapitajte se koliko mu znači vaša veza kad je u stanju da je pogazi zbog nečeg što mu ništa nije značilo.

2. Nikad to neću ponoviti

Ako je to uradio jednom zašto ne bi ponovo? Samo će se sledeći put više potruditi da bolje zataška stvari. Čast izuzecima...

3. Žao mi je

Žao mu je što je uhvaćen! Da mu je žao, ne bi trčkarao s drugim ženama. Narcisi se obično ne brinu o osećajima drugih ljudi. Pretvaraće se da brinu, ali da su se brinuli zbog vaših osećanja, ne bi učinili ono što su učinili.

Fraze kojima muškarci pravdaju preljubu
Shutterstock  

4. Ti si me na to naterala

Nijedna žena nikada nije terala svog muškarca da "zaluta". Nije stvar u tome šta ste učinili ili niste, zbog čega mu je oko odlutalo. Radi se o njegovoj ideji da zaslužuje da ima sve što želi, čak i ako je to van okvira onoga što je dozvoljeno u braku ili vezi.

5. Bio sam depresivan

Ako tvrdi da je bio depresivan i jedini izlaz iz problema mu je bio da vas prevari, onda se zapitajte kako će se nositi sa problemima u budućnosti. Hoće li na svaki problem otrčati drugoj ženi?

6. Dosadilo mi je tvoje zvocanje

Švaleri manipulatori će svaki problem svaliti na žensko zvocanje - šta god on pogreši, reći će da je žena kriva za to. Ali, ničije zvocanje neće oterati muškarca drugoj ženi, to će učiniti njegov loš karakter.

BONUS VIDEO

"DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA" Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana Kurir TV

Tekst: Magazin novosti / Lepa&srećna/B.S.