Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodica ostalo

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR: Lavovi sačuvajte prisebnosti, Vodolijama potrebna podrška

Autor Jelena Ciric
Autor Jelena Ciric

Dnevni horoskop najavljuje uživanje!

Izvor: Foto: Shutterstock

Petak u popodnevnim časovima dočekuje konjunkciju Venere i Merkura, a sve se dešava u znaku Device! Ovo je jedan lep dan kao stvoren za umetnost, uživanje u lepim stvarima, ugodnim razgovorima, susretu sa jednom dragom osobom. Jedan lep trigon takođe krasi ovaj dan, trigon Sunca i Plutona, podsećajući nas na važnost spoznaje snage našeg bića i naše ličnosti, s kojom možemo učiniti toliko toga, samo je potrebno da verujemo u sebe. Hrabrost i odvažnost ukloniće sve prepreke na putu do cilja. Želimo vam uspešan dan.

Ovan

POSAO

Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.

LJUBAV

Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.

ZDRAVLJE

Promenljivo raspoloženje.

Bik

POSAO

Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama. Novi početak, kao što rekosmo je predvama, iskoristite ga!

LJUBAV

Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro.

Povezane vesti

Blizanci

POSAO

Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne sposobnosti.

LJUBAV

Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.

ZDRAVLJE

Kraća neraspoloženja ali u osnovi dobro.

Rak

POSAO

Imate dobar predosećaj, ali ne uspevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara.

LJUBAV

Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...