KristijanoRonaldo je nedavno po treći put postao otac uz pomoć surogat majke, ali ovoga puta će mu dete roditi njegova atraktivna devojka, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Kristijanu Ronaldu surogat majka rodila decu: koliko je fudbaler Real Madrida platio ženi iz Amerike da mu rodi blizance (FOTO)

Slavni fudbaler RealMadrida platio je surogat majci da mu rodi sina i blizance koji su u junu 2017. godine doneli sreću u njegov dom. Međutim, mediji su nedavno objavili da je Ronaldova devojka GeorginaRodrigez u drugom stanju.

Polu-Argentinka, polu-Španjolka Georgina je bivša manekanka i atraktivna dama koja privlači pažnju javnosti. Pored svoje modne karijere Georgina je radila kao bebisiterka u Engleskoj, pa su mnoge začudile objave medija kako se jedna dadilja upoznala sa Ronaldom u Gučijevoj skupocenoj prodavnici.

Kog pola je Georginina i Ronaldova beba - saznajte na sledećoj strani!

PageBreak

Fotografije ispupčenog Georgininog stomaka pravi su dokaz da je lepoica trudna, ali popularni par ništa još uvek nije izjavio za javnopst. Mediji navode da je Ronaldova devojka u petom mesecu, da će se poroditi u oktobru i da očekuju devojčicu.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: raskošni stan najbogatijeg fudbalera na svetu Kristijana Ronalda (FOTO+VIDEO)

Sumnje su još više opravdane kada je fudbaler objavio fotografiju na kojoj svoju devojku drži za stoak, a i Georginina fotografija sa doktorom postala je još jedan dokaz.  

Mnogi Ronaldovi obožavaoci se raduju zbog ovoga jer će napokon, nakon dve surogat majke, javnost znati ko je majka Ronaldove dece.

Kako se Georgina slaže sa Ronaldovim prvim sinom - pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

Na Internetu kruže pozitivni komentari za Georginu jer se savršeno uklopila u Ronaldovu porodicu i divno se slaže sa njegovim najstarijim sinom RonaldomJuniorem. To pokazuje i komentar kada se Georgina slikala sa Ronaldom i njegovim sinom i napisala: "Moje dve ljubavi."

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Slobode Mićalović prvi put pred očima javnosti: glumica objavila divnu sliku svoje devojčice (FOTO)

Ovo je prva ozbiljna Ronaldova devojka posele ruskog modela IrineŠajk. Ostaje da vidimo samo kako će se deca sličnog uzrasta od tri različite majke slagati, ali ne sumnjamo da će dolazak nove bebe doneti radost u raskošan dom Kristijana Ronalda.

Izvor: Lepa & srećna