Suparnici iz Bakua, sa takmičenja za Pesmu Evrovizije u Bakuu 2012. godine - Željko Joksimović i švedska pevačica Lorin susreli su se u Beogradu na takmičenju "X faktor" 4. februara 2014. godine. 

Ovog puta imali su drugačije uloge: dok je Loren davala podršku mladim srpskim muzičkim talentima, Joksimović je obavljao svoju funkciju kao član žirija, ali i evrovizijskog prijatelja mlade Šveđanke.

"Veliko je zadovoljstvo videti ponovo Loren na sceni, a posebno u Beogradu- rekao je Željko Joksimović. "I ona sama je svoju karijeru počela na sličnom takmičenju tako da njena podrška znači svim takmičarima  X faktora Adria. Saradnja između nas dvoje je moguća u budućnosti, biće prilike da o tome razgovaramo u narednim mesecima."

Srdačan i prijateljski susret u Beogradu Loren i Željka Joksimovića protekao je u znaku prisećanja na zajedničku evrovizijsku priču, ali i u znaku buduće saradnje. Joksimović je ovom prilikom pozvao Loren da prisustvuje nekom od njegovih koncerata u Švedskoj ove godine, što je šarmantna Šveđanka sa radošću i prihvatila.