Mesto tragične smrti Pola Vokera, glumca koji je stekao slavu ulogom u serijalu akcionih filmova "Paklene ulice" pretvoreno je proteklog vikenda u memorijalni prostor. 

Naime, brojni obožavaoci ne prestaju da obilaze ulicu u Valensiji, malom mestu blizu Santa Klarite, u Kaliforniji gde je Voker poginuo 30. novembra 2013. godine. U teškoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao i Rodžer Roda, njegov prijatelj koji je i vozio porše u trenutku kada su udarili u stub. Vatra je planula u istom trenutku, a kako je saopštila policija Los Anđelesa, putnike više nije bilo moguće vizuelno identifikovati.

Voker je tog dana prisustvovao dobrotvornoj priredbi organizovanoj radi prikupljanja pomoći žrtvama tajfuna na Filipinima, a sa njim je bila i petnaestogodišnja kći Medou. 

"Uspeli smo da zadržimo Medou dok nije bilo jasno šta se dogodilo, ali sin Rožera Rode čuo eksploziju i potrčao ka mestu nesreće tako da je video automobil kako bukti", objasnio je Džim Torp koji je takođe bio s Vokerom na priredbi.

Na društvenim mrežama ne jenjava čitav talas potresnih oproštaja od omiljenog glumca, a neke od poruka prenosimo i u galeriji slika.

LepaiSrecna Stotine buketa i dragih sitnica za uspomenu ostavljeni su na tragičnom mestu gde je stradao Pol Voker, zvezda akcionog serijala "Paklene ulice". Uz brojne obožavatelje, od popularnog glumca se opraštaju i mnoge druge slavne ličnosti iz filmskog sveta.