Dragi naši,

Aleva i Lisa najavljuju NOVI KONKURS za najbolji recept.

Pošaljite nam svoj recept sa fotografijom jela i  OSVOJITE NAGRADE!

Šta je potrebno da uradite kako biste učestvovali na ovom konkursu?

1. Neophodno je da jelo bude vaša kreacija, u kojoj je obavezno koristiti sastojak Aleva Natur.

2. Recept treba da ima naziv, navedene potrebne sastojke i količine, kao i način pripreme.

3. Fotografija mora biti kvalitetna, sa visokom rezolucijom (kako bismo mogli da je objavimo).

4. Recepti sa fotografijama moraju da stignu najkasnije do 12. decembra 2013. godine na imejl: recept@adriamedia.rs, ili poštom na adresu Adria Media Serbia (za „Lisa konkurs Aleva Natur u mom jelu“), poštanski pregradak 12, 11070 27 Beograd.

Magija zdrave hrane – Aleva Natur linija

Kompanija „Aleva“, najpoznatija domaća kompanija koja se ističe kvalitetom i tradicijom u oblasti prehrambene industrije, proslavlja 65 godina uspeha i liderstva na srpskom tržištu. Sa radom započinje 1947. godine kao preduzeće „Obilić mlin za papriku“, dok se naziv „Aleva“ prvi put spominje 1952, i na turskom jeziku znači „crvena“. Tajna kvaliteta „Alevinih“ proizvoda nalazi se na sunčanim poljima Banata i severne Bačke, a tajna uspeha leži u dugogodišnjem iskustvu i tradiciji kompanije. „Aleva“ u budućnost zakoračuje najsavremenijim inovacijama, pritom zadržavajući tradicionalne vrednosti u proizvodnji, što proizvode kompanije čini nezaobilaznim sastojcima srpske kuhinje.

Osim paprike – upečatljivog simbola kompanije, koja već dugi niz godina ima posebno mesto u svakom domu, „Aleva“ nastoji da, uz praćenje tehnoloških inovacija i usavršavanje zaposlenih, osluškuje potrebe tržišta i lansira linije novih proizvoda. Jedna od njih je i Aleva Natur – jedinstvena paleta začinskih proizvoda koji su prirodni, zdravi i ukusni, bez veštačkih aroma i boja, pojačivača ukusa i aditiva. U ponudi su Aleva Natur Kulinat sa 12 vrsta sušenog povrća, Aleva Natur Qiuk Instant supe (goveđa i kokošija), Aleva Natur dodatak za pripremu ribe, Aleva Natur dodatak za pečenu piletinu, Aleva Natur dodatak za pečenu junetinu i Aleva Natur dodatak za pečenu svinjetinu.