Dvadesetdevetogodišnji Daniel Kajmakoski je poslednji nastupio, ali je energijom i pevanjem toliko oduševio žiri u epizodi X faktora emitovanoj 26. novembra 2013. godine da ga Kristina Kovač već vidi među prvima!

“Na stranu to što se čovek koga volim zove isto kao i ti, ja mislim da smo mi sad odgledali nastup jednog od potencijalnih pobednika našeg „X faktora! Očarao si me!“, rekla je Kristina spontano. Na to je Željko Joksimović prokomentarisao da nije u redu tako govoriti s obzirom na mnoštvo drugih, odličnih kandidata, ali je i on ocenio pozitivno Danijela Kajmakoskog. 

“Zaista sjajno pevaš, imaš odličnu kontrolu nad glasom, imaš sjajno kretanje!“, dok je Emina izjavila: „Danijele, pored toga što imaš lep izgled, fenomenalan glas i profesionalno ponašanje na sceni, ti izgledaš kao izuzetno skroman mladić što se meni jako jako dopada!“, izjavila je Emina Jahović Sandal koja je, zajedno s Kristinom, ustala još u toku nastupa i zaigrala uz Danijelovu pesmu. Čime ih je toliko očarao, pogledajte i sami...