U okviru projekta „ReFORMA“, Udruženje „Retro Chic“ organizuje, poslednju u ovoj godini, prodajnu izložbu unikata. Svečano otvaranje održaće se 6. novembra 2013. godine, s početkom u 17 časova, u novom galerijskom prostoru – Tržnom centru „Euro Centar“.

Na ovoj izložbi, posetioci će imati priliku da vide najnovije dizajnerske kolekcije unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativniih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i predmeta starih zanata za aktuelnu sezonu jesen/zima 2013/14.

Autorski radovi oko 30 izabranih umetnika i dizajnera biće predstavljeni kroz standardnu izložbenu postavku, koju će svi zainteresovani moći da posete svakodnevno (od 12 do 20 časova), i to u trajanju od deset dana. Poslednja tri dana izložbe, kao i na svim prethodnim prodajnim izložbama u organizaciji Udruženja, rezervisana su za modni bazar, koji će biti otvoren 14. novembra.

Inače, konkurs je i dalje otvoren za sve zainteresovane umetnike i dizajnere, a oni mogu konkurisati za učešće prijavom na adresu retrochic.modnibazar@gmail.com do 10. novembra.