Pop pevačica Lena Kovačević održaće koncert u Beogradu kao deo koncertne promocije novog albuma "San", u izdanju PGP RTS. Nastup poznate pevačice sačinjen je od obrade nekoliko poznatih numera, kao što su "Nisi me bio vredan ti", "Tišina", "Srce od meda", ali i pesama sa novog albuma, čiji su autori, između ostali i Dušan Kovačević, Vlada Marković, Ivan Ilić i Saša Milošević Mare.

Na koncertu će se čuti i numere sa prethodnog albuma "Dobar dan za pevanje" kao i novi singlovi  "San" i "Osećam" .

U pripremi su nastupi širom Srbije, u regionu i inostranstvu. 

Lena Kovačević rođena je u Beogradu gde je završila srednju muzičku školu, odsek klavir. Diplomirala je džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu.  Studirala je u klasi eminentnih evropskih profesora. Snimala je, nastupala i učestvovala u mnogim projektima muzičara sa svih strana sveta. 

Talentovana pevačica je 2011. godine bila član žirija u izuzetno gledanoj emisiji "Prvi Glas Srbije". Pored muzičke karijere bavi se i pedagoškim radom, predaje pevanje u edukativnom centru "Lekart". 

Ulaznice za koncert koji će Lena kovačević održati 7. decembra u Domu sindikata su dostupne na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma sindikata po cenama 1200 i 1500 dinara. Mesto u loži iznosi 2500 dinara.