Dok se šefovi država i vlada utrkuju po društvenim mrežama sa čestitkama mladom roditeljskom paru princu Vilijamu i Kejt Midlton na sinu koji se rodio 22. jula 2013. godine, jedna vest je pridobila simpatije svih - reč je o prvom poklonu koji je novopečeni otac pripremio za mamu i bebu.

U pitanju je plišani meda koji je, kako javljaju britanski mediji, princ Vilijam nabavio još pre nekoliko nedelja u slavnoj i luksuznoj londonskoj robnoj kući "Harods". "Model za 2013. godinu" ima i nadimak "Čarls Stivens" i vrlo je elegantan - prugasti prsluk i bela košuljica dopunjeni su crvenom kravatom i odgovarajućom maramicom. Doduše, nema pantalone... duhovito primećuju britanski novinari, ali to je u redu pošto će - pre odlaska na posao na berzu - ipak provesti neko vreme u dečjoj sobi.

Uz tatinog medvedića, "beba Kembridž", kako su već prozvali najmlađeg britanskog princa, već je dobila i digitalni poklon - svoju ličnu Fejsbuk stranicu. Do nje vodi link sa FB profila ponosne bake, britanske kraljice Elizabete II.