Premda se promotivne fotografije svetskih zvezda doteruju tako da ne znate šta, zapravo, leži iza slojeva i slojeva Fotošopa, "crveni tepih" je prilika da ugledamo mnoge od njih u izdanju najbližem istini.

U takvoj prilici, na svečanom otvaranju 66. Filmskog festivala u Kanu, Leonardo Dikaprio je bio u centru pažnje svih medija. Zahvaljujući ulozi u filmu "Veliki Getsbi", Dikaprio je tema broj 1. filmskih kritičara, ali je on nonšalantno izjavio da ga zanima jedino publika. A publika je primetila da slavni glumac ne samo da izgleda fantastično, već se skoro i ne menja u poslednjih deset godina. Pogledajte našu galeriju slika ispod tekta u kojoj možete videti Leonarda u različitim prilikama od 2003. pa sve do 2013. godine.

Na premijerama obično nosi odela sa sakoom na tri dugmeta i trudi se da bira minimum boja. Uvek je doteran, a mediji su zabeležili i jednu njegovu kupovinu 2009. godine kad je "u cugu" potrošio oko 1400 dolara na kozmetiku. U neseseru Leonarda Dikaprija obavezna je maska za lice, hidratantna krema, antirid i antiejdž krema, ali se glavni glumac "Velikog Getsbija" redovno umiva isključivo sapunom.

LepaiSrecna Blistavog tena, zalizane kose i s osmehom koji je privlačio sve poglede, Leonardo Dikaprio je na crvenom tepihu 66. Filmskog festivala u Kanu izgledao manje-više isto kao i u proteklih deset godina.