Kada krenu lepi i topli dani, a vaš automobil bude parkiran na suncu, vrlo dobro znate kako je kada sednete da vozite. Sedišta su vrela, a da ne pričamo o volanu koji jedva možete da dodirnete. Kako ne biste dolazili u ovu situaciju, najbolje je da nabavite pokrivač za vetrobransko staklo!

Pogodan je za zaštitu vetrobranskog stakla od sunca, kao i od mraza, tako da će vam biti od koristi tokom svih godišnjih doba. Izrađen je od kvalitetnog vodonepropusnog materijala, pa je sam pokrivač izuzetno izdržljiv. Jednostavno se montira i štedi vam vreme.

1. pokrivač za auto.jpg
Promo 

Pokrivač za vetrobransko staklo vrhunskog kvaliteta je napravljen od najkvalitetnijeg reflektujućeg 210T srebrno presvučenog poliesterskog materijala koji štiti unutrašnost automobila od štetnih uv zraka i toplote koja će izbledeti instrumente i sedišta. Tokom leta održava unutrašnjost vašeg vozila hladnim, a tokom zime ne morate da čistite staklo od snega i leda. Pokrivanje vetrobranskog stakla automobila je jednostavno za korišćenje. Savršeno se uklapa u većinu automobila, kamiona i kombija pune veličine. Lako se postavlja i sklapa.

2. vetrobran pokrivač.jpg
Promo 

Obezbedite kvalitetnu zaštitu od sunca za vetrobransko staklo!

OVDE možete poručiti prekrivač po ceni od 920 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Tekst: Promo