Sinoć je u čuvenoj Botaničkoj bašti Jevremovac održan osmi po redu Elle Fashion Dinner, prestižni događaj koji spaja najuticajnije žene u Srbiji iz domena biznisa, mode, kulture i umetnosti. Ljubav i moda u Beogradu bili su glavno nadahnuće ove večeri, te nije slučajno što je za lokaciju odabran jedan od glavnih simbola grada - i to u trenutku kada proslavlja 150 godina svog postojanja.

Glavna i odgovorna urednica ELLE brenda, Teodora Bogdanović, na početku večeri istakla je koliko je ponosna na već tradicionalni humanitarni karakter ovog događaja. Naime, i ove godine, uspešno je organizovana dobrotvorna aukcija, uz učešće domaćih umetnika: Irene Kuzmanović, Svetlane Ninković i Edite Kadirić, te modnih dizajnera: Ines Atelier, Aleksandar Zabunović, MATES Clothing, Lilu Shoes by Danijela Biškup, F.ckng lion i MM Couture.

Novac sakupljen na licitaciji biće prosleđen "Zvončici", udruženju roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti.

Milica Beloica Tradicionalni skup u organizaciji magazina Elle

Za kraj večeri kao specijalna gošća nastupila je legendarna Beti Đorđević s OLD HAT ORCHESTROM, zaokruživši priču o ljubavi, modi i duhu nekih davnih, nezaboravnih vremena u Beogradu.

Milica Beloica Tradicionalni skup u organizaciji magazina Elle

Ovo veče ne bi bilo tako posebno bez naših partnera: Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz vozila, Malfy super premium džin inspirisan Amalfi obalom, koji crpi inspiraciju iz italijanskog stila života i poziva vas da živite La Dolce Vita, kao pravi Italijani. Tu su i IQOS, UNIQA osiguranje, Lindex i Metropoliten niche parfimerije. Za specijalnu večeru bio je zadužen Lafayette cabaret restoran ispred čijeg kvaliteta stoji Chef Miloš Janković, a za veličanstvenu dekoraciju kao i uvek – Bloom Design Studio. Zahvaljujemo se i gudačkom kvartetu Aurora koji je različitim bojama zvuka upotpunio atmosferu Elle Fashion Dinner-a. Za specijalne snimke zahvaljujemo se c8 visuals video produkciji.

Milica Beloica Tradicionalni skup u organizaciji magazina Elle

Tekst: Promo