Koliko puta ste se do sada susreli sa situacijom da vam se isprazni baterija na telefonu ili nekom pametnom uređaju? I baš tada vam je preko potreban i hitno morate da završite neki posao ili obaveze. Ne morate više da razmišljate gde možete da napunite telefon i kako da se snađete, jer uvek možete da imate pri ruci vašeg spasioca – privezak punjač baterije za telefon!

Energija koja sjaji snažno!

Sa baterijom kapaciteta 1500 mAh, ovaj privezak čuva tajnu brze i snažne energije. Bez obzira na to gde se nalazite, ova mala baterijska kapisla uvek je spremna da razveseli vaš telefon, tablet ili slušalice.

Robusnost koja otpornost obezbeđuje!

On je vaša sigurnost u svim situacijama – vodootporan, izdržljiv i spreman na sve izazove. Kiša ili sjajno sunce, prašina ili nepredvidivi pad, ovaj privezak je dizajniran za avanture.

Praktičnost s mrvom stila!

Sa ugrađenom kopčom, nosite svoju snagu gde god da krenete. Ovaj privezak je ne samo funkcionalan, već i modni detalj koji definiše vaš jedinstveni stil.

Univerzalan saveznik!

Povezanost sa različitim uređajima postaje čarolija uz ovog univerzalnog saveznika. Bez obzira na uređaj koji koristite, ovaj privezak pruža potrebnu dozu vitalnosti.

1. privezak punjač.jpg
Promo 

U brzom tempu života, neka vaša energija bude neiscrpna! Poručite ovaj privezak punjač jednim klikom OVDE po ceni od 1.490 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.