Šarm Starog grada u kombinaciji sa savremenim komforom Radisson RED hotela čine novi hotel u centru Beograda idealnim mestom za opuštanje, ali i za rad.

Radisson RED Belgrade, novi je član porodice Arena Hospitality grupe - to je hotel sa stavom i stilom namenjen svima koji žele autentično iskustvo.

U samom centru Beograda, u srcu užurbane gradske vreve, nalazi se prostor koji savršeno spaja tradiciju i savremeni luksuz.

Kako bi ostvarili naš cilj - da svojim gostima omogućimo udoban boravak i autentičan doživljaj, kombinujemo 3 osnovne komponente: dizajn sa stavom, zabavan i fleksibilan pristup i filozofiju konekcije i šerovanja.

DIZAJN SA STAVOM
Prostor za rad, zabavu i odmor, osmišljen specijalno za one koji cene moderan dizajn.

radisson red belgrade 002.jpg
Promo 

ZABAVAN I FLEKSIBILAN PRISTUP

Naš prostor osmišljen je tako da se možete opustiti i biti ono što jeste. Fleksibilno dizajnirani prostori za javnost pružaju beskonačno mogućnosti da se, po želji, uključite ili isključite, radite, opustite ili uživate u socijalizaciji.

FILOZOFIJA KONEKCIJE I ŠEROVANJA

Negujemo urbanu i interaktivnu društvenu scenu koja okuplja ljude kako u online tako i u offline svetu. Poželećete da budete deo ove uzbudljive scene!

Elegantni enterijer 88 smeštajnih jedinica, uključujući tri apartmana, preko modernog restorana, bara, praktičnih sali za sastanke do community i co-working prostorija koje obožavaju digitalini nomadi, osmišljeni su specijalno da zadovolje potrebe modernih putnika.

Trudimo se da neprestano preispitujemo konvencionalni pristup ugostiteljstvu, stvarajući neponovljiv ugođaj za sve koji posete naš hotel - inspirisani muzikom, umetnošću i modom stvorili smo utočište u srcu urbane gradske vreve za milenijalce.

Promo Radisson Red Belgrade

Zajednički dnevni boravak sa bilijarskim stolom i kaminom, ukusna lokalna gastro ponuda, predivan pogled na grad i moderan muzčki program čine naš hotel idealnim mestom za vaš event ili druženje.

Za one kojima je sport neodvojiv deo svakodnevice, u ponudi je i prostran fitnes centar koji se nalazi na 7. spratu, opremljen savremenom linijom TechnoGym opreme, sa sjajnim pogledom na grad.

I to nije sve, ukoliko putujete sa svojim ljubimcem, Radisson RED Belgrade je idealno mesto za vas.

Ukratko, hotel Radisson Red Belgrade slavi autentičnost i urbani, eklektični stil koji spaja savremeni i tradicionalni dizajn.

Verujemo da ćete prepoznati naše napore da napravimo idealan sklop udobnosti, stila i vrhunske usluge! Posetite nas i doživite nezaboravno iskustvo.

Tekst:Promo