Glumica Bojana Ordinačev u srećnom je braku godinama, a pre tri godine ostvarila se i u ulozi majke. Tada je na svet donela Najdu, dečaka neobičnog imena na našim prostorima, ali nikome nije jasno kako je lepa plavuša uspela od javnosti da sakrije informaciju ko je njen suprug.

O svom mužu Bojana javno ne govori, niti se ikada pojavila s njim na nekom javnom događaju, dok na društvenim mrežama objavljuje samo svoje i fotografije sa sinom i kolegama. Bojana je za Story objasnila i zašto je to tako.

Bojana Ordinačev
Instagram/bojanaordinacev 

"Nisam tip osobe koja svoj privatni život daje na dlanu, niti sam našla takvog partnera. Saglasni smo da je moj posao, koji podrazumeva javni nastup i prisustvo na društvenim događajima, nešto što nema veze sa našom porodicom. Njegova profesija je drugačija, mediji ga ne zanimaju, niti ga raduje bilo šta vezano za fotografisanje", objasnila je glumica i dodala:

"Meni je uvek bilo malo čudno kada se neko nepoznat slika pored partnera koji je poznat. No, možda je to normalnije nego moj način gledanja na stvari. Ko voli nek izvoli", jasna je Bojana Ordinačev.

Saznajte i ko je 20 godina mlađa supruga Mikija Manojlovića.

BONUS VIDEO

Anđelkin muž se popeo na scenu, pa je poljubio pred svima  Instagram/andjelkap

Tekst: Story / Lepa&srećna / B.S.