Pred nama su čokolade iz snova! Ovom rečenicom su predstavnici kompanije Dr. Oetker opisali Crnu i Mlečnu čokoladu – novitete iz njihovog asortimana. Dr. Oetker Milk chocolate i Dr. Oetker Dark chocolate pružaju nezaboravan čokoladni užitak. Dolaze u pakovanju od 150g i posebno se ističu po delikatnom ukusu i finoj strukturi.

Obe čokolade su praktične kako za konzumaciju, tako i za pripremu omiljenih čokoladnih poslastica i vrlo lako se doziraju. Mlečna čokolada sadrži 33% kakao-delova, dok je Crna čokolada posna, pogodna za vegane i sadrži 46% kakao-delova. Rainforest Alliance sertifikat i njihov prepoznatljiv logo na pakovanju garantuju da čokolade sadrže proizvode od kakaoa dobijene iz održivih izvora.

2 Dr. Oetker čokolade-min.jpg
Promo 

„Veoma smo ponosni na uvođenje ovog noviteta u asortiman, za koji verujemo da  će obradovati sve ljubitelje čokolade. Savršene su za jelo, ali i kao najfiniji sastojak u pripremi omiljenih poslastica za trenutke uživanja. Ima još toliko toga što bismo vam rekli o njima, ali prepuštamo vam da probate i prosudite sami“, izjavila je Daliborka Rosić, direktorka marketinga u kompaniji Dr. Oetker Srbija.

3 Daliborka Rosić.JPG
Promo 

Priprema omiljenih poslastica postaje nikada lakša, ukusnija i zabavnija. Možete ih koristiti za samostalnu konzumaciju, za pripremu omiljenih filova ili za pravljenje najlepših dekoracija. Bogatog su ukusa, božanstveno se tope, oduševiće iskusne u kuhinji, ali i sve one koji tek ulaze u svet pripreme najukusnijih poslastica.

4 Dr. Oetker aktivacija-min.JPG
Promo 

5 Tamna čokolada-min.JPG
Promo 

Tekst: Lepa&Srećna