Druga za redom Ski biznis Liga u Srbiji koju organizuje tim bivše skijašice Nevene Ignjatović održana je u zadnjim vikendima januara, februara i marta na stazama Kopaonika. Na stazama se takmičilo čak 107 učesnika iz 20 kompanija i domaćih firmi. Liga je koncept tim bildinga na snegu i namenjena je zaposlenima u firmama i kompanijama širom naše zemlje. Zaposleni su imali priliku da se međusobno takmiče u muškoj i ženskoj kategoriji, ali i da skupljaju bodove za svoj tim odnosno svoju kompaniju.

ski biznis liga 003.jpg
Miloš Krstić 

Nevena Ignjatović, naša najbolja i najtrofejnija skijašica, koja je ujedno i idejni tvorac Lige, istakla je da je dugoročni cilj ovog takmičenja na snegu spajanje ljudi, pravljenje nove biznis mreže i propagiranje sporta, odnosno fizičke aktivnosti.

ski biznis liga 002.jpg
Miloš Krstić 

"Sjajan rezultat ove i prošle godine pokazuju samo koliko naša zemlja ima prostora za ovakve aktivnosti i koliko je skijanje kao sport i hobi prisutan i atraktivan. Kada vidim koliko su poslovni ljudi motivisani da daju svoj maksimum tokom ova tri vikenda, i mom timu i meni je to potvrda da radimo pravu stvar sa tendencijom da Ligu u predstojećim godinama podignemo na nivo evropskih kupova kada je reč o samom izgledu staza, jer sve drugo već imamo", zaključila je Nevena.

ski biznis liga 001.jpg
Marko Marković 

Više informacija o kotizacijama za sledeću sezonu kao i pravilima možete da pronađete na sajtu akademije.