Posle tuširanja, pločice u kupatilu mogu biti mokre, a samim tim i klizave. Kako ne biste širili stare peškire ili krpare koje se razvlače po podu i nikako posle toga da se osuše, mi vam predstavljamo mnogo bolje rešenje. Super upijajuća magična prostirka koja se lako suši, ne klizi, mekana je i udobna i još lakša za održavanje. 

Ova prostirka može da vam stoji ispred kade, tuš kabine ili lavaboa. Sastoji se iz četiri sloja apsolutno bezbednog materijala: upijajući i prozračni sloj somota, memorijske pene, neklizajući đon od prirodne gume, bez zadržavanja vode. 

Otporna je na habanje, mekana i laka za održavanje. Možete je oprati i u mašini sa deterdžentom, ili samo očistiti četkom ili sunđerom, a boja ne bledi. Kapljice vode nestaju u roku od 5 sekundi, a može se sušiti na zidnim pločicama.

Prostirka početna.jpeg
Promo 

Ova magicna brzosušeća prostirka za kupatilo pruža udobost vašim stopalima! Zbog višeslojnog dizajna ćete se osećati kao da hodate po oblacima! Neka vam tuširanje ne bude zamorno i neka vam predstavlja užitak!

OVDE možete poručiti ovu neverovatnu prostirku po ceni od samo 1.280 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Tekst: Promo