Ako ste od onih koji ne zahtevaju previše kanala i vole da gledaju sve one na nacionalnoj frekvenciji, onda nema potrebe za dodatnim troškovima kablovskih operatera. Možete da uživate u svom domu, vikendici ili negde gde nemate pristup kanalima na jednostavan način.

Donesite revoluciju u svet televizije uz digitalnu sobnu TV antenu! Ova elegantna, crna antena, sa svojim kompaktnim dimenzijama i laganim dizajnom, donosi visokokvalitetnu sliku visoke definicije direktno u udobnost vašeg doma.

1. tv antena (1).jpg
Promo 

Specifikacije:

• Materijal: Vlakna FR-4, bakar
• Izlazni otpor: 75Ω
• Frekventni opseg: 470-860MHz
• Radni napon: 12V

Uz ovu antenu, ne samo da ćete dobiti kristalno jasnu sliku, već ćete i uživati u besplatnom praćenju do 30 domaćih kanala svakog meseca! RTS1, RTS2, Pink, Prva, Happy, B92, samo su neki od kanala koje možete gledati bez ikakvih dodatnih troškova.

2. tv antena.jpg
Promo 

Zašto odabrati ovu antenu:

Visokokvalitetna slika: Pruža kristalno jasnu sliku visoke definicije.
Besplatni domaći kanali: Do 30 domaćih kanala bez dodatnih troškova.
30% snažnija: Izuzetna snaga i stabilnost signala.
Bez mesečnih pretplata: Potpuna sloboda od dodatnih troškova.
Bez struje, minimalno mesta: Ekonomična i praktična za svaki prostor.
Jednostavna instalacija: Brza postavka za samo nekoliko minuta.

Uštedite novac, oslobodite se nepotrebnih troškova i pridružite se globalnom trendu sa ovom modernom sobnom TV antenom. Sada je pravo vreme da transformišete svoj TV doživljaj!

OVDE je možete poručiti po ceni od 1.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

* Požurite, zalihe su ograničene, iskoristite popust i poručite je OVDE!