Kada je u pitanju čišćenje vašeg doma ili poslovnog prostora, uvek gledate da što više pojednostavite. Dobro je da imate neki proizvod koji će vam ovu obavezu olakšati. Bilo bi sjajno da imate bar jedan proizvod koji će zameniti nekoliko. Sada i postoji!

Revolucionarni uređaj za čišćenje koji će vas osloboditi napornog pranja površina - Mini mop! To je inovativni proizvod koji kombinuje praktičnost, efikasnost i kompaktnost kako bi vam pružio brzo i jednostavno rešenje za uklanjanje nečistoća s različitih površina.

mini mop 1.jpg
Promo 

Ovaj izuzetan uređaj ima oprugu koja se povuče, čime se stvara pritisak koji izvuče i iscedi vodu. Uklanja prljavštinu bez potrebe za pranjem. Bez obzira da li se radi o stolovima, podovima, kuhinjskim površinama ili nameštaju, Mini Mop je dizajniran da efikasno uklanja nečistoće, masnoće i mrlje.

Ovaj raznovrsni mop ima širok spektar primena i savršen je za razne zadatke čišćenja, uključujući kuhinju, kupatilo, pa čak i vaš automobil. Koristite ga za čišćenje radnih površina, podova, zidova i još mnogo toga. Takođe se može koristiti za čišćenje unutrašnjosti i spoljašnjosti vašeg automobila, što ga čini neophodnim alatom za svakog vlasnika automobila.

mini mop 2.jpg
Promo 

Ne morate rukama da dolazite u kontakt sa mopom! Sve što treba je da ga plaknete kroz vodu i povučete oprugu i on će svu nečistoću i prljavštinu da ukloni. Njegov sunđer je izuzetno mekan i nežan prema površinama koje čistite, a struktura i materijal omogućavaju sigurno i bezbedno čišćenje, bez oštećivanja ili grebanja površina. Sa ovim sunđerom, možete biti sigurni da će vaše površine ostati netaknute i besprekorne. Njegova mekoća omogućava lako klizanje preko površina, dok istovremeno pruža dovoljno sile da efikasno ukloni prljavštinu.

Poručite ga OVDE po ceni od 1.090 rsd ili pozovite 011/4420-502.