Kejt Midlton danas slavi 42. rođendan, a u mnogim britanskim medijima su se prisetili nadimka koji ju je godinama "proganjao" - Kejti "stara čekalica".

Ovaj posprdni izraz su smislili zbog dugog zabavljanja sa princom Vilijamom koji nikako nije mogao da odluči da zaprosi lepu Kejt. "Stegla je princa pa ne pušta", "biće nova Dijana, nema tu sreće", samo su neki od naslova koje je morala da pročita kad se desetogodišnja veza primakla potencijalnoj veridbi i udaji..

Ona je, međutim, bila strpljiva i danas je jedan od stubova kraljevske porodice. Uspela je da izgradi sopstveni identitet i da neosetno pređe iz statusa princeze u ulogu buduće kraljice. Sve to je činila istovremeno gradeći i svoju porodicu, danas bogatu sa troje dece.

kejt midlton princ vilijam 0088306588-min.jpg
Profimedia 

Međutim, upravo je najstariji sin bio povod za nova trvenja sa princom Vilijamom. Njih dvoje ne mogu da se dogovore gde će ga dalje poslati na školovanje. Princ želi da Džordž ide na Iton, gde je i on išao u školu, a Kejt smatra da internat u kojem su smeđteni samo dečaci nije najbolje rešenje.

kejt midlton princ vilijam0821588328-min.jpg
Profimedia 

"Mnogo ružnih stvari je doživela u prvoj godini školovanja u ženskom internatu", kazao je navodni izvor za britanske medije koji svi prenose. Ima osnova da se u to veruje, jer su malu Kejt koja je preživela mnoga poniženja već sledeće godine roditelji prebacili u Marlboro Koledž u kojem uče dečaci i devojčice. Ona sad želi da u tu školu ide i njen sin.

kejt midlton princ vilijam princ dzordz 0774650881-min.jpg
Profimedia 

Mnogo rasprava je bilo između Vilijama i nje, ali je ipak bila odlučujuća reč budućeg kralja. Mali Džordž kreće na Iton kad bude napunio 13 godina, u školu u koju su išli i njegov otac, kao i stric princ Hari. Još jednom je Kejt pristala na "viši interes", ali kažu da je baš zbog toga u 42. godini prava buduća kraljica.

kejt midlton 0819136618-min.jpg
Profimedia 

Pročitajte i da li Kejt koristi filere i botoks, kako održava mladolik izgled.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.