Pevačica Marija Šerifović ne skida osmeh sa lica otkako je u njen život ušao sin Mario, kojeg je dobila uz pomoć surogat majke.

Najveću podršku tokom celog procesa dobijanja deteta, ali i sada kada je maleni Mario stigao kući, Marija dobija od svoje majke Verice, a pojedini mediji pišu kako je Verica toliko srećna od kako je dobila unuče, da sada navodno nagovara Mariju da odmah pokrene postupak za dobijanje drugog deteta.

"Verica je opčinjena unukom, više je ništa ne zanima osim njega. Rekla je čak da će i poslastičarnicu da zatvori kako bi se posvetila unuku, jer to je bila njena životna želja. Ona toliko uživa u ulozi bake, pa je rekla Mariji da opet uđu u čitavu proceduru kako bi dobila i drugo unuče. Njoj je želja da Mario dobio brata ili sestru, jer joj je i danas žao što ona pored Marije nije imala bar još jedno dete", prenosi Hype.

Marija je govorila kako joj je sin Mario dovoljan i da želi samo njemu da se posveti, ali navodno ju je Verica poljuljala svojim predlogom.

"Rekla joj je da će da digne kredit ako im zafali para jer želi da opet pokrenu proceduru koja traje najmanje godinu dana, što znači da bi drugo dete mogli da dobiju taman kada Mario malo poraste. Marija nije sigurna da sada to želi, ali je rekla Verici da će razmisliti. Međutim, Vera ne odustaje jer vidi kako se Marija lepo snalazi sa bebom i koliko uživa u svemu, pa ne želi da ponovi njenu grešku i ostane samo na jednom detetu", prenosi pomenuti portal.

Pročitajte i koji nadimak je Marija dala svom sinu.

BONUS VIDEO

Marija Šerifović izjava Instagram/serifovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Hype/Lepa&srećna/B.S.