Na današnji dan Aleksandar Radulović Futa izašao je na grob svog sina Milana da obeleži godišnjicu njegove smrti. Decembar je mesec tuge za njega, jer je 2008. godine ostao u tom mesecu i bez prvog sina Miloša.

Supruge Marine Tucaković nema od septembra 2021. godine, a nesrećama u Futinom životu kao da nema kraja.

"Mene su zaređale porodične tragedije jedna za drugom. Prvo Marina, pa Laća, a u međuvremenu je preminuo i moj otac. Šta da vam kažem, znate i sami kako mi je... Tugujem...

aleksandar radulovic futa na pomenu sinu laci.jpg
Kurir 

Trudim se da živim i ostanem u nekoj normali i da sredim život na neki drugi način i da krenem normalno da živim. To još uvek traje", kazao je kompozitor za Kurir.

Jedini spas nalazi u svakodnevnom radu na muzičkim projektima.

"Rad na muzici i moje angažovanje u filmu `Nedelja` mi skreće pažnju da ne vrtim razne filmove u glavi, što nije normalno. To je nešto kreativno, radim bilo šta drugo, samo da mi skrene pažnju sa ovih normalnih dešavanja oko mene. Ne znam kako to drugačije da objasnim. Nešto drugo ne bih mogao da radim. Ali ovo je vezano za muziku, koja mi je iznad svega. Ona mi je pomogla od početka", kaže Futa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

aleksandar radulovic futa.jpg
Stefan Stojanović 

Podsetimo, Laća je nađen na ulici, u besvesnom stanju, a na putu do bolnice je izraelska Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

"Nikakve nove informacije oko Laćine smrti nemam, niti mi je bilo ko šta javio. Ja nisam ni hteo da idem dalje u te neke priče oko svega toga, da se to ne bi iskomplikovalo u mojoj glavi. Sad je i tamo u Izraelu situacija takva kakva je. Nisam hteo da sebi komplikujem život još više. Ja sam to sebi tako zacrtao jednostavno od kako se to desilo i tako će i da ostane. Nažalost, ništa ne može da se popravi", zaključio je Radulović. Pogledajte fotografije sa Laćine sahrane i pročitajte kako je tekla njegova borba protiv zavisnosti.

Kurir / Nemanja Nikolić Tužni skup predvodi Aleksandar Radulović Futa.

BONUS VIDEO:

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ - IN MEMORIAM - 20.12.2022. Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna, J. G. / Kurir