Jeste li za kafu? Da? Ali, možemo samo da vam ponudimo kafe sa mirisom praznika - jedna je sa šlagom, aromom cimeta i kriškom pomorandže na obodu šoljice. Druga je sa aromom karamele i komadićima biskvita, a treća sa omiljenom prazničnom poslasticom marshmallow i crnom čokoladom… Jer, počela je praznična groznica kojoj ne možete da se prepustite bez uživanja u kafi. Prvo po kafu, pa u šoping!

Ovako je Nespresso, svetski poznati brend, pionir sistema kafe u kapsulama, dočekao veliki broj influensera i novinara koji su odlučili da posete Nespresso Festive Christmas Corner u šoping centru Galerija koji će biti otvoren sve do 7. januara 2024.

nespresso 002.jpg
Promo 

Ovo je sjajna prilika da pred Novu godinu probate fantastične kafe iz prazničnih limitiranih Nespresso serija, kako iz Original tako i iz Vertuo linije. Ove kafe možete da pronađete upravo u Galeriji, gde je nedavno otvoren i novi Nespresso nano Boutique Galerija, u kome vas čekaju praznični popusti i do 50% na aparate za kafe.

A u Novu godinu će, kako kaže, sa aromama prazničnih Nespresso kafa, ući i glumica Jelena Gavrilović, koja je bila na otvaranju Nespresso Festive Christmas Corner-a.

nespresso 003.jpg
Promo 

- Priprema kafe i uživanje u kafi je moj svakodnevni ritual. Već imam aparat Nespresso Vertuo, a praznične kafe koje su nedavno stigle, potpuno su me opčinile. Fantastičan miris cimeta, kolača, karanfilića, karamele… Ponekada ne znam u kojoj aromi bih pre uživala. Pored toga što ne mogu dan da započnem bez neke od Nespresso kafa, u ovim prazničnim ukusima uživam popodne ili uveče. One su tu da mi zaslade dan. Verujte mi, stvarno su zavodljive. Probajte, pipremite neku od njih i zaista ćete moći da osvojite koga god poželite. Teško je odoleti Nespresso ukusima – kaže Jelena Gavrilović.

nespresso 004.jpg
Promo 

A na otvaranju Nespresso Festive Christmas Corner-a, u pripremi ovih fantastičnih kafa učestvovala je i Slatka domaćica - influesnerka i food blogerka, odavno poznata ljubiteljima dobrih recepata. Julia, kao dama koja je više nego spretna u pripremi poslastica, uživala je u dekorisanju Nespresso kafa.

nespresso 005.jpg
Promo 

Ništa manje se nisu zabavili ni Brana Antović, influenserka i novinarka, influenseri, Ana Nikolić, Stefan Burmazević, Ivana Popović… Svi oni uživali su u tri specijalno kreirane praznične Nespresso kafe koje će potpuno osvojiti vaša čula - sve odišu prazničnim aromama i zimskom alpskom idilom.

nespresso 006.jpg
Promo 

A na policama novog Nespresso nano boutigue-a u šoping centru Galerija, kao i na svim drugim prodajnim mestima, kao i u online prodavnici, čekaju vas praznični aksesoari sa kojima uživanje u kafi postaje potpuno. Fenomenalan Nespresso x Fusalp Advent Calendar Vertuo iz dana u dan obradovaće vas novom kafom, da biste na kraju dobili ekskluzivni poklon – prelepu Festive šolju.

nespresso 007.jpg
Promo 

Nespresso se ove sezone udružio sa brendom Fusalp (brend poznat po skijaškoj opremi, a ime je dobio po skraćenici od „fuseau from the Alps“ jer je rođen u francuskim Alpima), kako bi nam približio uživanje u praznicima na planini. Hit zimske sezone je stil Alpine Chic – elegancija u kombinaciji sa rustičnim detaljima alpskih brvnara. U ovaj stil, savršeno se uklapaju Barista Festive čaše koje će učiniti da praznični dani budu još svečaniji.

Tekst: Promo