Jednostavne pamučne majice su poslednjih godina postale pravi modni trend. Lako mogu da se uklapaju i u sportske odevne kombinacije i one malo svečanije. Ispod nekog sakoa izgledaju savršeno, još ako imaju neku zanimljivu aplikaciju onda je to punpogodak!

Majica Need coffe je za kafopije i one koji ne mogu započeti dan dok prvo ne popiju kafu. Savršeno će se uklopiti uz svaki outfit, a poželećete da je nosite svaki dan. U ponudi su sve veličine, od S do 3XL, kao i model za muškarce. Poručite ovu fantastičnu majicu klikom OVDE ili OVDE ako želite muški model, po ceni od 1.800 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

1. Majica.jpg
Promo 

Ljubitelje mačaka će sledeći model potpuno oduševiti. Majica Meow je originalna i daće vašem outfitu posebnost. Sve majice su šivene iz tube i imaju dupli spoljni štep na renderu. Obradujte sebe i oduševite druge – poručite Meow majicu klikom OVDE po ceni od 1.800 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

2. Majica.jpg
Promo 

Majica Muzika je za sve one devojke i žene koje uživaju slušajući muziku. Posebna, od 100% pamuka može biti vaša samo jednim klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.800 rsd.

3. Majica.jpg
Promo 

Za sve ljubitelje Bruklina, tu je jedan poseban model majice za muškarce. Možete je lako kombinovati uz farmerke, pa čak i uz pantalone ako volite da pratite trendove. Pored izgleda, kvalitet će vas oduševiti. Ojačana je trakom duž vrata i duplom štampom duž ramena. OVDE je možete poručiti po ceni od 1.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502, svakog radnog dana.

4. Majica.jpg
Promo 

* Celokupan asortiman popularnih majica i dukseva pogledajte klikom OVDE.