Kada je neophodno da se pojavite u većem društvu, samo se nadate da se fleke na odeći neće primetiti. Niste ni izašli na dogovoreno mesto i već znate da ispod pazuha imate vodene mrlje i niste sigurni da li će se uskoro osetiti neprijatni mirisi. Zbog toga se često odlučujete da ipak ostanete kod kuće i smišljate razne izgovore zašto ne možete da se pojavite. Ne radite to sebi! Izbegnite ovakve situacije i izađite sa samopouzdanjem. A u tome vam može pomoći Perspi Guard sprej! Pobedite prekomerno znojenje i neprijatne mirise! 

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

Perspi fotka 1.jpg
Promo 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Perspi fotka 1.jpg
Promo 

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana. 

*Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Tekst: Promo