Zamislite trenutak kada više nećete osećati nelagodnost ako morate dugo da sedite. Možda ste zbog posla primorani da ste stalno u sedećem položaju i isprobali ste razne jastuke i podmetače, ali nikada niste bili potpuno zadovoljni. Čak vam se i dešavalo da bol u leđima otežava vaše obaveze i sprečava u tome da radite što volite. Sada možete da transformišete dugo sedenje u potpuno novo iskustvo. Egg Sitter podmetač za stolicu je odgovor na vaše probleme! Ovaj podmetač vam donosi udobnost, olakšanje i dan bez bolova u leđima! 

Za razliku od stolica, jastuka sa memorijskom penom, jastuka sa raznim zrncima i magnetima – Egg Sitter predstavlja specijalnu potporu od saća sa fleksibilnim držanjem, koji omogućava ciruklaciju vazduha i zadržavanje hladnoće na dodir. Doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti i bola u kičmenom stubu koji se javlja usled dugog sedenja.

1. egg sitter.jpg
Prfomo 

Standardni jastuci za oslonac zahtevaju rupu koja je izrezana na jastuku da podupre kost, ali ne i Egg Sitter. On se savija i prilagođava vašoj repnoj kosti i oblikuje apsorbujući tačke pritiska.

Može da izdrži teret do 135 kg, može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu, lako se pere (mlakom vodom), dimenzije su 34 x 41 x 4, a materijal je silikon. U setu se dobija i navlaka za silikonski jastuk.

2. egg sitter.jpg
Promo 

Već danas poručite Egg Sitter jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od  1.799 rsd i rešite se bolova u kičmi!

Tekst: Promo