"Svoj prvi uspeh na muzičkoj sceni doživeo sam kad sam izašao iz vojske", priča Hasan Dudić. "Za prvi veliki nastup pred osam hiljada ljudi moj brat Šaban mi je kupio sako prsluk i pantalone, košulju i leptir mašnu", seća se pevač.

Hasan je šest godina mlađi od Šabana Šaulića kojeg je obožavao i pratio ga je i u muzičkom svetu. Voleo je i boks kojim se počeo da se bavi još kao dečak. Ipak, estrada ga je vukla jače.

"Kroz moje ruke sam prošlo mnogo para - milioni, kaže Dudić. Sve je ostalo u kafanama, taksijima, voleo sam da se kockam sa životom. Voleo sam lepe i pogrešne žene", ispričao je Hasan u emisiji Ekskluziv.

hasan dudic 4-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Iz prvog braka sa Zlatom Petrović ima sina Mikija, o kojem je Hasan pisao i u svojoj autobiografskoj knjizi. "Dugo mi je trebalo da shvatim da je moj Mikica kockar", napisao je Dudić. Kako bi oslobio sina dugova, Hasan je prodao kuću u Šapcu.

"Svima je uvek pomagao, to i danas radi", kaže njegova menadžerka i partnerka Nataša Gluhović, s kojom je pevač več deceniju. "Brinem samo zbog njegovog srca", kaže ona. "Kadgod ga zovem telefonom, strepim da li će se javiti."

hasan dudic partnerka-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Šta je moj brat Šaban poneo sa sobom u grob? Ništa", kaže Hasan. "Ja uvek mogu da zaradim, ako negde treba bubnjar, odem i odsviram", zaključuje Dudić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Porodica Šaulić na Šabanovom grobu Kurir