Svaki izlazak napolje vam predstavlja veliku  nelagodu! Iako vodite računa o higijeni, istuširate se pre nego što izađete iz kuće, stavite dezodorans, znate da ćete se veoma brzo nervirati jer će se primetiti fleke na odeći i imaćete problem sa samopouzdanjem. Zato izaberite rešenje koje će vam pomoći da ovo prebrodite!

Kažite stop neprijatnim mirisima! Pobedite prekomerno znojenje uz Perspi Guard sprej!

Perspi fotka 1.jpg
Promo 

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. 

Perspi fotka 2.jpg
Promo 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Tekst: Promo