Prva osobina koju većina žena uzima u obzir kad kupuje mobilni telefon jeste njegov izgled. Dopadljivost, elegancija, kao i neka posebna "caka" u dizajnu aparata mogu da budu presudni kod izbora.

Naravno, i druge karakteristike se uzimaju u obzir - volimo kad je veličina pogodna pa telefon lepo leži u ruci i lako se koristi.

U eri društvenih mreža, svaku ženu interesuje i kvalitetna kamera kojom može da zabeleži lepe trenutke fotografijama i video snimcima. Uz sve to, dobro je i da baterija omogućava često i bezbrižno korišćenje telefona.

Sve ove zahteve ispunjava novi uređaj kompanije vivo Y36, idealan telefon koji ide u korak sa savremenim stilom života.

07-Vivo-Y36-1080x1080.jpg
Promo 

On ispunjava sve potrebe svakodnevnog načina života, a posebno pleni elegantnim staklenim dizajnom na prednjoj i zadnjoj strani telefona. Odlikuje ga 2,5D zakrivljeni oblik koji divno izgleda, a pritom pruža udoban osećaj kad ga držite u ruci.

Žene ne mogu da odole ni nostalgičnom, starinskom šarmu modula kamere na zadnjoj strani koje podsećaju na one filmske - sa zadovoljstvom ćete pozirati pred njima.

09.3-Vivo-Y36-1080x1080.jpg
Promo 

Budite bezbrižni i što se tiče baterije - dovoljno je samo 15 minuta da se telefon dopuni od 1 do 29%. Ako zaboravite da ga napunite tokom noći, ovo brzo punjenje obavićete taman dok se ujutru šminkate pred izlazak iz kuće.

Mesta za slike ima koliko od želite - od svakodnevnih selfija, preko glavnih "ulova" iz šopinga, pa sve do porodičnih uspomena - sve će biti bezbedno smeštene u memoriju od čak 256 MB.

Y36 će sigurno zadovoljiti ukus svake dame, pa ga potražite što pre i uverićete se i u njegove druge izvanredne performanse.

slika broj 2.jpg
Promo 

Tekst: Promo