U današnjem savremenom načinu života retko šta može da nas baš oduševi. Kao da smo sve već videli i iskusili, pa novine teško prihvatamo. Tragamo isključivo za uređajima koji će život da nam pojednostave i olakšaju i učine da se osećamo zadovoljnije.

Jednostavno, praktično, elegatno, napredno, idealno kada smo u pokretu je ono za čim težimo kada biramo stvari koje kupujemo. 

Upravo jedan takav uređaj je predstavljen u Hangaru pred brojnim zvanicama. Domaćin večeri je bio popularni glumac Milan Marić, a za atmosferu bili su zaduženi bendov "Fantom" i Bajaga.

iluma 4.jpg
LCF produkcija 

Sve je to doprinelo da lasniranje novog Iqos Iluma uređaja bude podignuto na sledeći nivo.

Novi IQOS ILUMU uređaji inspirani su novom revolucionarnom tehnologijom.

IQOS ILUMA predstavlja tehnologiju zagrevanja duvana sledećeg nivoa: napredni sistem zagrevanja bez oštrice, bez ostataka duvana ili potrebe za čišćenjem, inovativan dizajn i jednostavna upotreba, a na našem tržištu biće dostupna od 30. septembra.

iluma 2.jpg
LCF produkcija 

Iqos je uređaj koji zagreva, a ne sagoreva duvan, ali treba imati u vidu da nije bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Lansiranje IKOS IQOS ILUMA, najinovativnijeg uređaja do sada, daje pruža odraslim pušačima još jedan bolji izbor od nastavka pušenja cigareta i predstavlja važan podstrek u pokušaju da se odreknu cigareta.

IKOS IQOS ILUMA Ispunjava sve prohteve čoveka koji balansira između poslovih obaveza i privatnog života

IQOS ILUMA PRIME:  Elegantan i napredan

IQOS ILUMA:  Jednostavan i praktičan

IQOS ILUMA ONE: Idealan kada si u pokretu.

iluma 3.jpg
LCF produkcija 

Tekst: Promo