Tekst: Promo

Egzotična, pikantna i aromatična kuhinja, zavodljivi ples i jedinstvena atmosfera Meksika očekuju vas u hotelu Hyatt Regency Beograd u periodu od 12. do 23. septembra, na događaju pod nazivom "Ukusi Meksika u Srbiji“.

Jedinstvena manifestacija koja se održava u saradnji sa Meksičkom ambasadom u Beogradu pružiće posetiocima priliku da uživaju u primamljivim specijalitetima pažljivo pripremljenim od strane veštog meksičkog kuvara Džonatana Martineza Herere. Najbolje specijalitete, dragulje egzotične meksičke kuhinje, šef Herera spremaće koristeći autentične sastojke, direktno iz ove živopisne severnoameričke zemlje.

Ako volite buritose, enčilade, kesadilje i druge specijalitete meksičke kuhinje, pripremite svoje čulo ukusa za novo, izvanredno iskustvo! Uživajte u delikatesima kao što su aguachile de camarones, Taco de cochinita pibil i mole poblano – tradicionalnim majstorskim specijalitetima koji su oličenje bogate meksičke gastronomije.

DSC02199.jpg
Promo 

Dani Meksika biće upotpunjeni sada već tradicionalnim događajem “Blok 21”, 15. i 22. septembra od 18h u dvorištu hotela Hyatt Regency Beograd. Posetioci će imati priliku da isprobaju tradicionalne street food specijalitete iz Meksika, kao i njihova originalna i osvežavajuća pića.

2E3A2237.jpg
Promo 

Od 12, 14. i sve do 23. septembra, Metropolitan restoran će predstaviti primamljiv autentični meksički set meni, vešto kreiran od strane uglednog meksičkog kuvara.

Poseban događaj u sklopu “Dana Meksika” jeste “Chef’s table Hyatt x Adria Media” koji organizuje hotel Hyatt Regency Beograd u saradnji sa Meksičkom ambasadom u Beogradu i Adria Medijom, a koji će 11. septembra biti domaćin radionice pripreme meksičkih jela u kuhinji restorana Metropolitan.

2E3A2446.jpg
Promo 

Hotel Hyatt Regency Beograd u partnerstvu sa Meksičkom ambasadom u Beogradu s ponosom nastavlja svoju tradiciju predstavljanja raznovrsnih svetskih kultura, pružajući iskustvo koje slavi autentične ukuse, zavodljive plesove, dragocene običaje i tradicije! Dođite da uživamo zajedno!