Želite uvek da imate savršeno glatku kožu, pogotovo tokom leta. Zamislite da imate aparat koji vam je uvek pri ruci kad vam zatreba i da ne morate da tražite i čekate slobodne termine u salonima. Ne morate da koristite brijače koji mogu da vam iritiraju kožu, nema potrebe ni za voskom i bolnim ukljanjanjem dlačica. Sve što vam je potrebno da imate jeste Claviro depilator

Claviro depilator koristi nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Ovaj depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni. Treba vam samo 5 minuta! Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima, i to je to!

Claviro 1.jpg
Promo 

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

  1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja.
    2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta!
    3. Isperite kožu toplom vodom kako bi uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože.
    4. Nakon tretmana na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši.
Claviro 2.jpg
Promo 

Za savršeno glatku kožu poručite Claviro depilator OVDE  ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Tekst: Promo