Srpske odbojkašice su osvojile srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Briselu, a uskoro ih čekaju i kvalifikacije za Olimpijske igre.Imaće veoma malo vremena da se odmore i provedu neki dan sa svojim najbližima, jer se ponovo okupljaju već 16. septembra.

Za Katarinu Lazović je skoro izvesno s kim uživati tokom zaslužene pauze. Najlepša po mišljenju mnogih, zgodna odbojkašica koju svi znaju pod nadimkom Laza u skladnoj je vezi sa košarkašem Nemanjom Dangubićem. On zaista ima razloga da bude ponosan na svoju devojku.

Katarina je sa reprezentacijom Srbije osvojila mnogo priznanja: zlato na Svetskom prvenstvu 2022. i na Evropskom prvenstvu 2019. godine, kao i srebro 2021. godine, ali i bronzanu medalju u Ligi nacija. 

katarina lazovic i nemanja dangubic 2-min.jpg
Instagram / danga06 

Plećati "Danguba" je već objavio na Instagramu sliku svoje ljubavi u punom sportskom zamahu, a njih dvoje su mnogima najslađi sportski par na ovoj društvenoj mreži.

nemanja dangubic-min.jpg
Instagram / danga06 

Ljubav prema sportu ih često razdvoji, budući da on igra u Grčkoj, a ona u Kini, ali utoliko su i slađe pauze koje klubovi mogu da im obezbede. Pogledajte samo koliko je lepa Katarina na slikama u galeriji.

Instagram / lazaaa7 Kažu da je najlepša odbojkašica Srbije

Tekst: Lepa&Srećna