Leto koje je pred nama je idealna prilika da konačno osnažiš svoju kosu. Zamisli koliko vrelih sati ćeš provesti na Suncu. Tvoja kosa trpi baš kao i tvoja koža. A - mimo toga, verujemo da još nisi otkrila savršen tretman za upotrebu u svom domu.

Na tržištu postoji mnogo preparata koji obećavaju snagu i oporavak oštećene kose, ali ne zaboravi da si ti individualac. Preparate ne smemo koristiti napamet, jer nije svaka suva kosa suva, niti svaka obojena kosa oštećena.

Italijanska formula posvećena baš tvojoj kosi, uobličena u Yellow preparatima za negu, učiniće Vas da zablistate ovog leta. Alfaparf grupa sve svoje brendove neguje sa jednakom pažnjom. Yellow se ovde izdvaja po svojoj veselosti i sajaju sa porukom da kosa može baš sve!

Yellow slike za bazar proizvodi.jpg
Promo 

Ukoliko je Vaša kosa suva, dehidrirana, bez sjaja, Yellow Nutritive linija za suvu kosu je idealna. Kosa postaje mekana i sjajna, a u Vašem dometu imate šampon od čak 500ml profesionalnog kvaliteta, ali i masku, regenerator i ulje iz iste linije. Znajte da je ovo kvalitet koji zadovoljava upotrebu i u salonu. Tako da - unesite salon u svoj dom!

Yellow devojka sa negovanom kosom.jpg
Promo 

Ako je Vaša kosa sklona lomljenju, prepoznaćete se u Repair liniji za obnavljanje oštećene ili VEOMA oštećene kose. Njegovo veličanstvo BOND REPAIR je pravi šok za tako obeshrabrenu kosu. Ovo je profesionalni preparat koji se inače nalazi samo u rukama frizera kao izvanredan buster obnavljanja kose. Sada ga možete imati i u svom domu. U Repair liniji su i  šampon, maska i regenerator - za vrhunsku dubinsku negu kojoj ne možete odoleti.

Yellow proizvodi.jpg
Promo 

Potražite u velikim kozmetičkim drogerijama širom Srbije. Pišite nam utiske ili pitanja pošaljite direktno putem stranice distributera @parfaton_srbija!

Tekst: Promo