Potrebne su vam naočare za čitanje koje su praktične i koje ne možete tako lako izgubiti? Ne morate da tražite po pijaci željenu dioptriju, jer imamo za vas model koji je funkcionalan i koje uvek mogu da budu uz vas. Ne morate da brinete da li će vam ručkice od naočara smetati i žuljati vas, jer, zamislite, ovaj model ih i nema. Svima pristaju, a na vama je samo da odaberete dioptriju koja vam odgovara. U pitanju su ultra tanke naočare koje će vas oduševiti! Online kupovina, Hangar.rs, Kristallo, Ultra tanke naočare, Naočare za vid, Zaštita očiju.

Izuzetno su fleksibilne, elastične i praktične. Nemaju ručkice, već ih jednostavno samo stavite preko nosa. Napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

naslovna ultra tanke naočare, oktobar 2022.jpg
Promo 

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer. 

kristallo naocare tanke
Promo 

Kada su spakovane, veličine su kreditne kartice. Nikada se više nećete zapitati gde su vam naočare!

Dostupne dioptrije su:

 + 1.00

+ 1.50

+ 2.00

+ 2.50

+ 3.00.

Iskoristite fantastičnu cenu od samo 1.900 rsd i naručite ultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, svakog radnog dana.

Tekst: Promo