Oči su ogledalo duše a svaka dama zna da je nežna koža oko očiju najtanja i najosetljivija, pa je baš ova zona prva koja pokazuje znake starenja. Kada je koža oko očiju oštećena, bilo zbog dehidracije, UV ili drugih štetnih uticaja, ona gubi čvrstoću i elastičnost, a kao posledice nastaju bore oko očiju. Najnoviji proizvod u širokoj paleti Avon Anew linije, Renewal Power krema za područje oko očiju, ciljano obnavlja tu nežnu kožu kroz intezivnu negu, vraćajući joj sjaj i gipkost!

Anew Renewal Power krema, zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji difuzne svetlosti, trenutno osvežava čitavo područje oko očiju. Odmah po nanošenju, koža je intezivno hidrirana i jača, a fine linije i bore vidno znatno umanjene. Takođe, ona ublažava natečenost oko očiju te je pogled svežiji i odmorniji.

Kao i kod drugih Anew proizvoda za negu, Protinol™, je glavni sastojak Renewal Power kreme za predeo oko očiju. Primarna funkcija ovog sastojka je podsticanje proizvodnje dva tipa kolagena koji koži pružaju primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Pored kolagena tipa I, za kožu je važan i kolagen tipa III, najzastupljeniji u bebinoj koži. Već od detinjstva, balans kolagena prirodno opada, a Protinol™, kao jedinstvena kombinacija aminokiselina pomaže u održavanju savršene ravnoteže. Protinol pomaže u jačanju i hidrataciji kože, vraćajući je u njene najsjajnije dane. Vest kojoj će se sve dame obradovati je da su prvi rezultati vidljivi već nakon sedam dana.

avon renewal.jpg
Promo 

Anew Renewal Power krema za područje oko očiju brine o ovom osetljivom delu lica a savršeno se uklapa sa Anew Renewal Power serumom za negu čitavog lica. Ovaj savršeni duo za oči i lice pruža efekat izuzetno glatke, punije i čvršće kože, vraćajući sat unazad i osmeh na lice! Od trenutka kada je predstavljen na tržištu, Anew Power serum je do sada prodat u neverovatnih milion primeraka!

avon protinol.jpg
Promo 

Kompanija Avon brine o lepoti već 136 godina. Za to vreme, uz pomoć najsavremenije nauke, uspela je da kreira čak 1000 patenata u kozmetičkoj industriji, među kojima se posebno ističe Protinol™! Njegova inovativna formula promenila je pravila igre u rutini nege žena širom sveta, a dostupan je isključivo u  Avon ponudi kao deo Anew kolekcije.

avon duo.jpg
Promo 

Nova Anew Renewal Power krema za područje oko očiju dostupna je u Avon brošuri od 1. maja po ceni od 990 RSD, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

O Avon kompaniji

U Avon kompaniji verujemo da je bolji svet za žene - bolji svet za sve! Mi smo brend za negu lepote koji veruje u moć žene, inspirišući njihovo samopouzdanje i pružajući mogućnost da ostvare svoj potencijal.

Milioni nezavisnih Avon Dama širom sveta distribuira kultne Avon brendove preko svojih društvenih mreža/kanala a svakom kupovinom Avon proizvoda podržava se žensko preduzetništvo.  Avon se zalaže za rodnu ravnopravnost, osluškuje potrebe žena, glasno govori o problemima i podstiče pozitivne promene. Preko Avona i Avon fondacije donirano je preko 1,1 milijarde dolara, sa fokusom na borbu protiv nasilja nad ženama i raka dojke. Avon je i deo Natura &Co grupe.

*Saznajte više na www.avonworldwide.com

Tekst: Promo