Glavna tema u medijima i javnosti je nasilje, kako fizičko tako i ono verbalno, ali je primetna i agresivnost s kojom mnogi brane svoje stavove kao da su "bogom dani". Nataša Marković je na svojoj koži osetila jednostranost u razmišljanju ljudi iz okruženja.

Glumica je u srećnom braku sa beogradskim novinarom Zoranom Ćirjakovićem, ali se zajedno nikad ne eksponiraju i - nemaju decu.

"Iskusila sam osude zbog toga", kazala je Nataša u razgovoru za Gloriju. "Mi volimo da sudimo. Čak sam u nekoliko situacija bila neiskrena po tom pitanju, zato što mi je tako jednostavnije. Ne očekujem da drugi to razumeju, ne volim kad su agresivni u dokazivanju svog stava.

natasa markovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

U poslednje vreme u komunikaciji s ljudima primenjujem sledeću rečenicu: `Nećemo se složiti, pređimo na drugu temu`."

Ona uživa kao tetka i često pomisli da nije lako majkama. "Ali verovatno je i divno. Nijedna situacija nije crno-bela. Nije lako ni toj deci u pubertetu, imam empatiju jer se sećam kako je meni u tim godinama bilo. Čini mi se da mnogi roditelji zaborave kakvi su bili u godinama njihove dece", priča Nataša nakon pitanja o roditeljstvu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna