Sigurno vam je dosta bolova koje svakodnevno trpite. Sputavaju vas u stalnim obavezama, pa čak i kada mirujete ili vas bude iz sna. Dosta zadovoljnih korisnika i kod nas i u inostranstvu će vam preporučiti prirodni preparat koji im je pomogao! Pridružite se njihovom pozitivnom iskustvu i isprobajte Better Nature kremu za ublažavanje bolova

Better nature je prirodni analgetik pažljivo stvaran sedam godina koji bi zadovoljio potrebe širokog kruga pacijenata i sportista. Velimir Pajić, lekar i fizioterapeut je predano birao formulaciju i odmah je postala hit u Australiji. Velimir je počeo da ga koristi na Hopfman kupu na najboljim teniserima sveta. Danas je ova krema dobro poznata velikoj zajednici udruženih zdravstvenih radnika i njihovih pacijenata koji žele nežan, ali izuzetno efikasan lokalni analgetik koji je 100% prirodno napravljen.  Sadrži preko 20 različitih biljnih sastojaka i 4 aktivna biljna sastojka koji čine 20% sadržaja kreme. 

Koristi se tako što se masažno utrljava na bolna mesta i u velikoj meri ublažava bolove i otoke:

  • u zglobovima, mišićima, vratu, kolenima,
  • bolove povezane sa osteoartritisom i artritisom, kod sportskih povreda.

Krema je blagih senzacija, produženog dejstva, pa mogu da je koriste i osobe sa osetljivom kožom. Prirodnog je mirisa i boje i ne masti odeću. Krema hidrira i neguje kožu.

2. Better Nature krema.jpg
Promo 

Aktivni sastojci kreme uključuju : Kapsaicin, Arnica montanu, ulje Vintergreen, ulje Eukaliptusa, Kantarion i ulje Ruzmarina. 

Poručite Better Nature kremu OVDE po ceni od 3.600 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana!

Better nature krema.jpg
Promo 

Tekst: Promo